Russische Legertrucks - Reisverslag uit Topes de Collantes, Cuba van Renzo - WaarBenJij.nu Russische Legertrucks - Reisverslag uit Topes de Collantes, Cuba van Renzo - WaarBenJij.nu

Russische Legertrucks

Door: Renzo

Blijf op de hoogte en volg Renzo

11 Maart 2010 | Cuba, Topes de Collantes

Vandaag gaan we Back to Basic.

Vroeg in de ochtend stappen we met zijn allen in 2 Russische legertrucks en we worden vervoerd over kleine zandweggetjes naar een schitterend natuurgebied, waar we een mooie wandeling door het oerwoud maken.
We komen uit bij een geweldige waterval waar ook de Rambo Toer begint. Na nog een fikse wandeling krijgen we een lunch op een mooi plekje in de bergen.

Na de lunch keren we terug naar ons hotel, maar voordat we daar komen krijgen we nog een kopje koffie aangeboden in een plaatselijke koffiehuis. Heerlijk is de koffie.

Als verassing gaan we niet eten in het hotel, maar gaan we naar een lekker restaurantje ergens halverwege de berg. Genieten dus!

Na het eten naar het hotel en nog even in de bar zitten om daarna naar bed te gaan.